Aiia Mastercard logo

Aiia Mastercard

Foretag kontaktløse betalinger med Aiia Mastercard. Integrér Mastercard enkelt og problemfrit med Sapera.

Brancher: 

Sammenspil mellem Aiia Mastercard og Sapera

Aiia Mastercard integreres nemt med Sapera og tilbyder en effektiv løsning til at håndtere udbetalinger og kortgebyrer. Integration gør det muligt at overføre transaktionsdata direkte til dit regnskabssystem, enten som en samlet post eller opdelt i individuelle linjer, hvilket sikrer hurtig og præcis bogføring. Derudover automatiserer Aiia Mastercard afstemningsprocessen ved hjælp af avancerede værktøjer til validering og matching af betalinger og salg, hvilket sikrer korrekt håndtering af tilgodehavender.

Integrere Sapere nem og effektiv med Aiia Mastercard
Integrere Sapere nem og effektiv med Aiia Mastercard

Hvad er Aiia Mastercard?

Aiia Mastercard er et betalingskort, der er tilknyttet Aiia-platformen, som specialiserer sig i at levere open banking-løsninger. Aiia, et fintech-selskab, tilbyder tjenester, der gør det muligt for virksomheder at integrere betalingsløsninger, kontoadgang og transaktionsdata direkte i deres systemer via API’er. Aiia Mastercard giver virksomheder mulighed for at administrere betalinger, kortgebyrer og transaktionsdata på en nem og effektiv måde, ofte med fokus på automatisering af afstemninger og bogføring i regnskabssystemer.

Integrere Sapere nem og effektiv med Aiia Mastercard

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?