Danløn logo

Danløn

Spar tid og reducer risikoen for fejl – undgå manuel indtastning af løn og filoverførsel.

Brancher: 

Sammenspil mellem Danløn og Sapera

Med denne løsning kan du nemt behandle løndata i Danløn, og informationerne sendes automatisk til dit Sapera-system, hvilket forenkler både lønadministration og bogføring. Dette sikrer, at dine lønoplysninger er straks tilgængelige til bogføring, hvilket reducerer behovet for manuel indtastning og mindsker risikoen for fejl.

Ved at integrere Danløn med Sapera får du en effektiv og strømlinet proces, der gør det muligt for dig at fokusere på andre vigtige opgaver, mens systemerne sørger for, at dine løn- og bogføringsdata altid er præcise og opdaterede.

Integrere Danløn med Sapera
article-danloen-mand-registrering-app-kontor

Hvad er Danløn?

Danløn er et dansk lønsystem, der forenkler og effektiviserer lønadministration for alle virksomhedsstørrelser. Som et online værktøj med brugervenlighed i fokus, gør det det muligt at administrere lønudbetalinger, indberetninger til SKAT og andre relevante myndigheder, samt styring af ferie, pension og personalerelaterede opgaver.

Danløn er kendt for sin letforståelige grænseflade, som gør det muligt at håndtere løn for både små og store virksomheder med lethed. Systemet automatiserer komplekse lønprocesser, inklusiv beregning af skat, pension og feriepenge, hvilket sparer tid og reducerer fejlfrekvensen. Derudover tilbyder Danløn integration med regnskabssystemer og ERP-løsninger, hvilket yderligere optimerer arbejdsprocessen og sikrer, at både løn- og bogføringsdata altid er præcise og opdaterede.

article-danloen-mand-registrering-app-kontor

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?