Verifone logo

Verifone

Brug Verifones betalingsløsning med Sapera. Gør dine betalinger hurtigere og mere effektive med denne kraftfulde løsning.

Brancher: 

Sammenspil mellem Verifone og Sapera

Med en integreret løsning, der forbinder Verifone betalingsterminaler med Sapera, kan du optimere din kasseproces. Denne løsning er udviklet til virksomheder, der bruger Saperas POS-system og gør det muligt at acceptere et bredt udvalg af betalingsmetoder, herunder både debet- og kreditkort.

Automatiseringen af integrationen fjerner behovet for manuel betalingshåndtering, hvilket reducerer risikoen for fejl og forsinkelser. Verifone terminalen kommunikerer direkte med Saperas POS-system, og sikrer en problemfri og effektiv betalingsproces for både dig og dine kunder.

Sapera er nu integreret med Verifone
Sapera er nu integreret med Verifone

Hvad er Verifone?

Verifone er en førende global leverandør af betalingsløsninger, der er specialiseret i betalingsterminaler og software, som sikrer effektive og trygge transaktioner. Virksomheden tilbyder et omfattende sortiment af produkter, der understøtter forskellige betalingsmetoder, herunder kortbetalinger, mobile løsninger og kontaktløse transaktioner. Verifone er kendt for sin innovative tilgang og pålidelighed inden for betalingsbranchen.

Sapera er nu integreret med Verifone

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?