Stripe

Lad dine kunder nemt og hurtigt betale fakturaer med Stripe.

Brancher: 

Sammenspil mellem Stripe og Sapera

Sapera er udviklet til at optimere administrationen af din butik, herunder at modtage betalinger fra dine kunder. Stripe er en førende betalingsplatform, der giver virksomheder mulighed for nemt at acceptere betalinger online og i fysiske butikker. Derfor er det essentielt, at din POS-løsning understøtter denne funktion.

Vi har derfor integreret Sapera med Stripe, så vores POS-system kommunikerer direkte med Stripe’s betalingsgateway. Det kunne ikke være nemmere. For at begynde at modtage betalinger med Stripe skal du blot oprette en konto hos Stripe. De vil vejlede dig gennem hele processen, da du skal have en aftale med Stripe.

Stripe and Sapera new integration
Stripe and Sapera new integration

Hvad er Stripe?

Stripe er en fleksibel betalingsløsning, som giver dig mulighed for at modtage betalinger med kredit- og betalingskort på din webshop. Platformen understøtter både online og fysiske transaktioner, hvilket gør den ideel til enhver virksomhed.

Med Stripe kan du nemt administrere abonnementer og engangsbetalinger. Fakturering kan ske enten gennem individuelle fakturaer eller ved at automatisere betalingsprocessen, hvilket gør det enkelt at håndtere tilbagevendende betalinger.

Stripe and Sapera new integration

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?